Місто

Шість ліцеїсток Житомирського педліцею отримали іменну стипендію Олега Черпіцького

30 January 2012, 12:25

28 січня народний депутат Олег Черпіцький вручив шість іменних стипендій у Житомирському обласному педагогічному ліцеї.

Традиційно шкала рейтингу першості враховувала два напрямки: результат семестрового навчання та участь у громадському житті ліцею.

«Вперше за чотири роки усі шість стипендій здобули дівчата. З гендерною політикою у вас усе гаразд!» - пожартував Черпіцький, нагороджуючи ліцеїсток.

Народний депутат взяв участь у батьківських зборах закладу у ході яких обговорювали організаційні та навчальні проблеми ліцею, зокрема, питання передчасного закінчення навчального року у зв’язку з  «Євро-2012»  та строки проведення підсумкового незалежного оцінювання.

Директор ліцею Людмила Корінна заспокоїла, батьків, які цікавилися чутками про закриття закладу, мовляв вони передчасні, подібна ситуація в усіх ліцеях України. Виявляється ліцеї за новим бюджетним кодексом країни не увійшли до переліку навчальних закладів, що фінансуватимуться з бюджету.

 «Над вирішенням питання сьогодні працюють в обласному управлінні освіти. Олег Черпіцький минулого року виступив з законодавчою ініціативою урегулювання даної проблеми - зареєстрував законопроект,  яким пропонує включити ліцеї до переліку бюджетних навчальних закладів» - повідомила Людмила Корінна та подякувала депутатові за активну участь у вирішенні життєво необхідних проблем ліцею.

Прес-служба народного депутата
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі