Політика

У Житомирській області медиків змушують вступати до Партії регіонів, - опозиція

16 July 2012, 14:05

В п’ятницю, 13 липня, народний депутат України від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Сергій Шевчук провів зустріч із працівниками Коростишівської районної лікарні.

Медпрацівники зібрались задовго до приїзду Сергія Шевчука біля лікарні та обговорювали нову медичну реформу нинішньої влади. На зустріч із народним депутатом прийшло близько 50 чоловік.

Заступник головного лікаря, Олександр Веселовський розповів Сергію Шевчуку про проблеми лікарень Житомирської області з місцевою владою. Чиновники змушують головних лікарів брати участь у політиці та агітувати медперсонал вступати до партії регіонів.

Олександр Веселовський зазначив, що Коростишівська районна лікарня - єдина в Житомирській області, яка не отримувала вказівки зверху агітувати за провладну партію. За словами медперсоналу, така ситуація склалась завдяки головному лікарю Сергію Бондарчуку, відомому в районі опозиціонеру. А ось чи вдасться лікарям під час виборів нормально працювати чи доведеться щоразу бігати на чергові зібрання провладної партії медики не знають, бо невгодного владі головного лікаря вже не перший рік намагаються звільнити.

Прес-служба обласної організації об'єднаної опозиції "Батьківщина"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі