Влада

Рішення з третини питань порядку денного у сесійній залі приймали 32 депутати Житомирської міськради

30 August 2012, 17:31

 Після перерви у роботі сесії міської ради, яку оголосив мер Володимир Дебой у зв’язку з відсутністю кворуму, у сесійній залі були присутні лише 32 депутати. Така кількість обранців розглянула 15 питань порядку денного із 40.

Депутатам вистачило голосів, щоб прийняти рішення про зміни найменувань та затвердження Статутів ряду  комунальних підприємств, в числі яких: «Житомиртранспорт», «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», «Реклама», «Парк культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна».

Під час прийняття питання про перейменування КП «ЖТТУ» та затвердження його статуту в новій редакції керівник ТТУ Віктор Мирончук повідомив, що сьогодні закінчується виплата зарплати працівникам за червень, за липень людям винні майже 2 млн. 60 тис. грн. За розрахунками борг на кінець року становитиме близько 5 млн. грн. З цього питання депутати прийняли рішення підготувати звернення Житомирської міської ради до Кабінету Міністрів та обласної влади с приводу виділення необхідних коштів.

У пункті «Різне» депутати заслухали доповідь заступника мера Житомира Миколи Боровця щодо ситуації з добудовою житлового будинку по вул. Щорса, 155.

Боровець повідомив, що для завершення будівництва необхідно майже 10 млн. грн., з яких 5,5 млн. грн. можна отримати за рахунок недоплачених коштів інвесторів та продажу 9 квартир. Над питанням, з яких джерел можна отримати ще 4,5 млн. грн., міська влада зараз працює.

Як повідомляв  Житомир.info, Житомирський губернатор Сергій Рижук пообіцяв взяти кредит для добудови багатоповерхівки на Щорса, 155

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі