Політика

Прихильники Партії регіонів розгромили під Житомиром авіа-спортивний центр

4 September 2012, 15:59

З 23 по 24 серпня в Житомирі на території навчально-тренувальної бази Авіаційно-спортивного центру ім. Валентини Закорецької (аеродром «Житомир-Смоковка») Житомирська обласна організація Партії Регіонів провела фестиваль «Угар Ангара». Організатори заходу завезли на аеродром кілька сотень наркоманів та влаштували шабаш, який супроводжувався масовим публічним вживанням наркотиків і актами вандалізму.

Про це журналісту Житомир.info повідомив голова правління Житомирської обласної громадської організації Авіаційно-спортивного центру ім. Валентини Закорецької Володимир Бойко.

«Про проведення масштабного заходу на орендованій нами території нас не попередили. Про все ми дізналися з афіш, розклеєних по місту. Під час фестивалю на місці, яке наші спортсмени відремонтували власним коштом для проведення чемпіонату з парашутного багатоборства, всю ніч тривав продаж наркотиків і спиртних напоїв під прапорами Партії Регіонів. Виборці кандидата в депутати Сергія Рижука у стані наркотичного сп’яніння колективно відправляли природні потреби на тренажерах навчально-тренувальної бази, крушили авіаційну техніку. Внаслідок погрому, вчиненого на аеродромі, навчально-тренувальна база наразі перебуває в непридатному стані, пошкоджено кафе, потрощено обшивку двох літаків Ан-2. Крім того, організатори нелегально підключились до нашого енергорозподільчого щита й всю ніч споживали електроенергію за рахунок Авіаспортцентру ім. В.Закорецької, який існує виключно на особисті кошти спортсменів-парашутистів», - розповів Володимир Бойко.

Голова громадської організації Авіаспортцентру направив листи до обласної організації Партії Регіонів з вимогою негайно прибрати територію навчально-тренувальної бази, відремонтувати пошкоджене кафе та відшкодувати збитки, завдані несанкціонованим підключенням до електромережі.

Зі слів Володимира Бойка, жодної відповіді від партійної організації він досі не отримав. Тому був змушений звернутися до головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації і повідомити про те, що Авіаційно-спортивний центр ім. Валентини Закорецької змушений відмінити запланований на початок жовтня ІІ-й Відкритий чемпіонат Житомирської області з парашутного багатоборства у зв’язку з незадовільним станом навчально-тренувальної бази.

«Кошти, що призначались на проведення змагань, нами зараз спрямовані на ліквідацію наслідків фестивалю важких наркотиків «Угар Ангара». Оскільки Партія Регіонів вже оголосила, що фестиваль важких наркотиків «Угар Ангар» на підтримку Сергія Рижука буде повторно проведений на території нашої навчально-тренувальної бази наприкінці жовтня 2012 року - орієнтовно за тиждень до виборів народних депутатів України, нам немає сенсу проводити подальші роботи з впорядкування території аеродрому»,- зазначив Володимир Бойко. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі