Влада

Мер Новограда-Волинського піде у відставку, якщо Литвин не отримає депутатський мандат?

24 September 2012, 18:15

Мер Новограда-Волинського Володимир Загривий на сесії міської ради заявив, що без «реального покровителя» меру та його команді немає сенсу залишатися на посадах.

Виступ Загривого на 13-й сесії Новоград-Волинської міської ради надрукувала місцева газета «Звягель-інформ».

«В.М.Литвин підняв клопотання щодо виділення 35 млн. грн. державної субвенції на 2013 рік. Відповідно до рішення Мінфіну місту доведено помірні і посильні показники доходної частини бюджету 2013 року. Але, як і в кожного господаря, — завдання завдань — вишуковувати власні додаткові джерела коштів. Наприклад, якщо ВРУ затвердить нові межі міста, — додасться до бюджету земельний податок, інші платежі… Я не буду порушувати Закон про вибори, всі все розуміють. Але прагну, щоби всі усвідомили головні завдання: достойно пройти турбулентну передвиборну смугу та забезпечити чесні вибори. Пам’ятайте, що ми всі і є єдина партія — «Місто Новоград-Волинський», головою якої я є за посадою. А членами котрої є всі ви — за своєю совістю, депутатськими обов’язками перед громадою, виборцями. А тому, як жорсткий реаліст, закликаю всіх — пройнятися особливою відповідальністю за долю міста, відповідально визначитися, відкинути дрібне, тимчасове, брехливе, зокрема й плітки, наговори одне на одного.

Тобто, важливо — не пересваритися, не насмішити людей, не займатися самоїдством, тупим політиканством. Думаймо про громаду, своїх виборців. За рахунок чого будемо у виборчих округах, мікрорайонах виконувати обіцянки, потреби? За рахунок чого будемо розвивати міське тепло-, водоканалізаційне господарство? Знайте, для когось цей передвиборчий час – це фарс, політиканство, гра, забавка, а для мене особисто і нашої команди, більшості із вас, всієї громади — це наша доля: наше сьогодення і перспектива.

Глибоко переконаний: не буде реального покровителя у цієї нашої каденції депутатів — не буде сенсу залишатися і для міського голови та його команди. Втратимо силу темпу, поступу, втратимо віру і довіру людей, повагу до себе за що — ганьба! Зі свого боку — гарантую повну неупередженість до будь-кого! Я також впевнений, що нікому не вдасться посварити мене із собою! І не дам пересваритися між собою всім нам! Бо, прийде 29-30 жовтня, протверезіємо, приземлимося — і щоб тоді ніхто не відводив своїх очей. Нехай нам Бог допомагає не втратити розум, совість і з честю працювати в ім’я людей», - цитує газета виступ Володимира Загривого.

Довідка: Загривий Володимир Іванович народився 1 серпня 1950 року в селі Ужачин Новоград-Волинського району. Закінчив автомобільно-шляховий технікум, Житомирський сільськогосподарський інститут, Київський інститут політології та соціального управління. Кандидат педагогічних наук. У 1994-1999 роках — міський голова Новограда-Волинського. У 1999-2004 роках — перший секретар, віце-консул Посольства України в Російській Федерації в Москві. З березня 2005 р. по березень 2010 р. – перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації. У жовтні 2010 року обраний міським головою Новограда-Волинського.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі