Політика

Комуніст Микола Тимошенко перемагає в Коростенському виборчому окрузі. Результати опитування

16 October 2012, 14:38

 Результати опитування, яке проводив «Центр розвитку громади» на замовлення ініціативної групи виборців.

Опитування проводилося 13 жовтня 2012 р.

Кількість опитаних склала 1200 чоловік. Похибка в межах 3%

Територія опитування: виборчий округ № 64 (м. Коростень та район, м. Овруч та район, м. Лугини та район, м. Олевськ та район)

Формулювання запитання: «Скажіть будь ласка, якби вибори відбулися вже сьогодні, то якому кандидату в народні депутати України від нашого виборчого округу Ви віддали б свій голос?» 

№ п/п

Назва політичної партії та її лідера

к-ть голосів

Процентне відношення

1

Тимошенко М. М. (Комуністична партія України)

321

26,6%

2

Пєхов В. А. (Партія Регіонів)

193

16%

3

Озерчук А. М. (ВО «Батьківщина»)

184

15,3%

4

Дмитренко С. Я. (УДАР)

92

7,6%

5

Іскра М. М. (Україна вперед)

18

1,5%

6

Інший представник (напишіть хто)

- Тягнибок

- Івчук

- Ляшенко

- Ющенко

 

7 6 2 1

 

0,6%

0,5%

0,2%

0,1%

7

Не визначився

256

21,6%

8

Проти всіх

87

7,2%

9

Не піду на вибори

32

2,7%

Ось уже 2 соціологічних опитування поспіль дають рейтинги результатів на користь кандидата в народні депутати від Комуністичної партії України Миколи Михайловича Тимошенка. Він лідирує по всьому виборчому округу №64.

Воно й не дивно, Микола Михайлович народився в Древлянському краї. Все життя працював на його користь. І свій талант керівника, і свої організаторські здібності, і своє серце віддає людям рідного краю. Тим, з ким працює, з ким поряд живе.

Поліщуки знають Миколу Тимошенка, оцінюють його, як в Біблії сказано: «не по словам, а по ділам».

Кандидат в народні депутати В. А. Пєхов відстає по округу від лідера виборних перегонів майже на 11%. І з часом цей розрив більшає. Це зрозуміло: Пєхов для древлян – чужий. Уродженець Луганської області. Народився і виріс у краї, де ніколи не сіють і не вирощують льон. Напевно, поліщуки сумніваються у його обізнаності з льонарством, оскільки у його агітаційних матеріалах льон зображають таким, якого в природі не існує – фіолетовим кольором. У людей складається враження, що кандидат в народі депутати України, можливо, й не знає, що льон голубого кольору. А, можливо, він боїться голубого забарвлення, яке асоціюється з провладною партією, й таким чином відхрещується від Партії регіонів.

В такій ситуації, що склалося у виборчому окрузі, Володимиру Пєхову наздогнати основного лідера перегонів буде неможливо.

Якщо ще й врахувати те, що комуністичний електорат – це люди стійкі за своєю ідеологічною переконаністю.

Не лишнім буде звернути увагу та те, що останнім часом комуністи набирають популярності серед молодих людей – студентів та інтелігенції. Ряди КПУ активно поповнюються саме представниками цієї категорії. Чимало членів КПУ серед вчителів, лікарів, підприємців. Комуністами є чимало яскравих особистостей серед почесних громадян.

Оскільки Микола Тимошенко протягом останніх років опікується спортом, до лав комуністичної партії вступили три чемпіони Європи по голболу, заслужений працівник культури України, шість майстрів спорту, чотири кандидати в майстри спорту, сім призерів чемпіонатів області з шахів, які брали участь в чемпіонаті України. Футбольна команда «Комсомолець», якою опікується Микола Михайлович, стала бронзовим призером в м. Коростені.

Отже, у Миколи Тимошенка добре згуртована команда прихильників і шанованих людей, які готові стійко боротися за свого кандидата.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі