Суспільство

У Новограді-Волинському визначили чемпіона з зимового військового біатлону

14 February 2013, 09:55

В м. Новограді-Волинському Житомирської області, на базі 30-ї окремої механізованої бригади, завершився чемпіонат 8-го армійського корпусу з зимового військового біатлону на кращу роту (батарею) корпусу.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі 8-го армійського корпусу.

 За умовами проведення, змагання проходили у два етапи: лижна гонка на 5000 метрів та  стрільба з автомата Калашникова (10 пострілів по грудній мішені, встановленій на відстані 100 м, з положення лежачи).

За право бути кращим змагалися 100 військовослужбовців в складі 10 команд від окремих бригад, полків та розвідувального батальйону 8-го армійського корпусу. До складу команди були включені два офіцери штатної категорії  - командир роти та командир взводу. 

За підсумками змагань з військового біатлону в командному заліку на перше місце вийшла команда 27-го реактивного полку з м. Суми, на другому місці – команда 30-ї окремої механізованої бригади з Новограда-Волинського, а третє місце за бердичівлянами - команда 26-ї артилерійської бригади.

Команди-переможці отримали кубки та медалі, а переможці в індивідуальному заліку нагороджені медалями та грамотами командира корпусу.

Вже наступного тижня команда-переможець буде відстоювати честь 8-го армійського корпусу на чемпіонаті Збройних Сил України з зимового військового біатлону.

Фото прес-служби 8-го армійського корпусу

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі