Місто

У Житомирі комунальникам "наказують" латати хороші дороги?

20 May 2013, 17:46

 20 травня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради почало латати дорожнє покриття на вулиці Огієнка. У мешканців навколишніх будинків з'явилися сумніви щодо доцільності такого використання коштів - тут ремонт робили минулого року, асфальт виглядає доволі пристойно .

Не на камеру мешканці припускають, що асфальт кладуть поверх нормальної дороги, щоб списати кошти. Комунальники обурюються. Ніяк не вгодиш цим житомирянам: не роблять дороги - погано, роблять - ще гірше.

Начальник комунального підприємства  «Управління автомобільних шляхів» Володимир Гаврилюк телефоном повідомив, що вулиця Огієнка у плані на капітальний поточний ремонт. Замовник - міськрада.

Прості дорожники кажуть, що не вони вирішують, де бути асфальту. Вказівки приходять з самого верху.

Воно й видно, що «зверху», зі стелі, одним словом. Приклад – Огієнка 14, дев'ятиповерхівка. Перед будинком асфальт препоганий, одні ями, проте тут латати не будуть, бо «наказу немає». Натомість, з іншого боку, де майже ніхто не їздить і дорога пристойна, робота кипить. 

Чому ж спершу латають непогане  асфальтове покриття на вулиці Огієнка, коли стан перехрестя Селецька-Вітрука  просто жалюгідний? В  «Управлінні автошляхів» кажуть, що дотримуються плану, затвердженого у міськраді...

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі