Культура

Житомирянин Артем Кондратюк вийшов у фінал шоу «Голос країни»

3 June 2013, 17:10

Вокальне шоу «Голос країни. Все по-чесному» вийшло на фінішну пряму. Серед чотирьох фіналістів проекту - Артем Кондратюк із Житомирського району (тренер Олег Скрипка). Також до фіналу вийшли Анна Ходоровська (тренер Олександр Пономарьов), Тарас Мельник (тренер Тіна Кароль), Отар Немсадзе (тренер Святослав Вакарчук).

За результатами глядацького голосування Артем Кондратюк набрав 64% голосів. Олег Скрипка додав йому ще 60%. Таким чином загальний результат Артема - 124% голосів.

Анна Ходоровська загалом набрала 113%. За неї проголосували 53% глядачів + 60% додав Олександр Пономарьов.

Рекордними виявилися результати голосування за підопічних Тіни Кароль. Одразу 85% глядачів проголосували за Тараса Мельника. Зірковий тренер також дала 80% свого голосу цьому учаснику. Таким чином Тарас набрав 165% голосів.

Святослав Вакарчук віддав Ото Немсадзе 70% свого голосу. Також за хлопця проголосували 48% глядачів. Таким чином у фінал «Голосу країни» Отар потрапив з 118% голосів.

У неділю, 9 червня, на каналі 1+1 транслюватиметься грандіозний фінал шоу «Голос країни. Все по-чесному». Онлайн-трансляція фіналу відбудеться на офіційному сайті «Голосу країни», а також на сайті 1+1 у розділі «Онлайн ТБ».

Довідково. Артем Кондратюк народився 30 липня 1990 року в військовому містечку Озерне Житомирської області.

У музичній школі вчився на фортепіанному відділі. У 2006 році вступив до Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка на диригентсько-хоровий відділ, через два роки перевівся на вокальне відділення, адже головним у його житті став сольний спів. У 2011 році закінчив музичне училище з відзнакою і вступив на естрадний відділ у Житомирський інститут культури і мистецтв Національної Академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Ще навчаючись у музичній школі, він був переможцем районних та обласних конкурсів. Також Артем Кондратюк – учасник і переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів (естрадного мистецтва, фольклорного співу тощо).

З 17-ти років Артем став солістом естрадної пісні в Житомирському обласному драматичному театрі ім. І. Кочерги. Паралельно працює викладачем академічного та естрадного вокалу в одній з дитячих музичних шкіл. З 2011 року є солістом-вокалістом Житомирської обласної філармонії. Веде активну концертну діяльність. Бере участь у багатьох благодійних акціях та концертах (в репертуарі артиста близько сотні пісень різнопланової тематики). Він володар яскравого тембру голосу - драматичного баса-баритона. Пише свої вірші і музику. Має свої пісні від відомих композиторів України. Готується до випуску дебютний альбом артиста.

Артем Кондратюк виконав пісню «Доля» 

 

Відео і фото з сайту "Голос країни"

Житомир.info за матеріалами сайту «Голос країни»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі