Місто

Комунальному підприємству дозволили встановити 3 літніх майданчики на площі Перемоги у Житомирі

14 June 2013, 11:07

 Виконком Житомирської міської ради дозволив 38 фізичним та юридичним особам проводити в обласному центрі сезонну торгівлю у весняно-осінній період.

Серед тих, кому дозволили розмістити літні майданчики, є КП «Агентство з управлінням майном» Житомирської міської ради: комунальне підприємство може встановити три «літніх майданчики від кафе» у самому центрі міста, за адресою: майдан Перемоги, 6.

Погодження на сезонну торгівлю влада надала «з метою забезпечення населення міста Житомира продукцією власного виробництва, морозивом та безалкогольними напоями в весняно-осінній період 2013 року, розглянувши заяви суб'єктів підприємницької діяльності та враховуючи рекомендації міської архітектурно-будівельної комісії».

Відповідно до рішення міськвиконкому, суб'єкти підприємницької діяльності повинні:  утримувати об’єкти торгівлі та прилеглу територію в належному санітарному і технічному стані; укласти договір на вивіз  твердих побутових відходів; погодити асортимент товарів з санепідслужбою та забезпечити торгівельні точки урнами. Демонтувати сезонну споруду необхідно не пізніше 15.10.2013 року.

У розпорядженні Житомир.info с повний перелік суб’єктів господарювання, яким погоджено організацію сезонної торгівлі на території міста. Ось інформація про всі літній майданчики, які будуть діяти у Житомирі до середини жовтня:

1. Фізична особа - підприємець Голумбевський  Андрій Миколайович (літній майданчик від кафе)  за адресою: вул. Київська, 13.

2. Фізична особа – підприємець  Стоцька Інна Вікторівна ( літній майданчик від кафе)  за адресою: вул. Михайлівська,18.

3. Фізична особа - підприємець Невмержицька  Лариса Анатоліївна  (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 15, 18.

4. Приватне підприємство «Паллада - Плюс» (літній майданчик від буфету)  за адресою: вул.  Пушкінська, 24.

5. Фізична особа - підприємець Покривко Руслана Михайлівна (літній майданчик від їдальні)  за адресою: вул. Коцюбинського, 3.

6. Фізична особа – підприємець Голубенко Галина Владиславівна   (літній майданчик від павільйону) за адресою: вул. Офіцерська, 5.

7. Товариство з обмеженою відповідальністю «Готельний комплекс «Замковий»  (літній майданчик від кафе)  за адресою: майдан Замковий, 5/8.

8. Фізична особа – підприємець Салімова Олена Вацлавна  (літній майданчик  від кафе ) за адресою: вул. Котовського, 105-а;

9. Фізична особа – підприємець Андрєєв Андрій Іванович (літній майданчик від кафетерію) за  адресою:  майдан Короленка, 5.

10.Фізична особа – підприємець Виноградський Андрій Данилович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 17.

11. Фізична особа – підприємець Архіпчук Алла Анатоліївна (літній майданчик від бару) за адресою: вул. Вітрука, 41-а.

12. Фізична особа – підприємець Дідківська Наталія Іванівна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Київська, 57.

13. Фізична особа – підприємець Тонконогий Василь Володимирович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Шевченка, 107.

14. Товариство з обмеженою відповідальністю «Світанок» (літній майданчик від кафетерію) за адресою: вул. Щорса, 129.

15. Товариство з обмеженою відповідальністю «Кон Бріо» (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Київська, 77.

16. Комунальне підприємство «Агентство з управлінням майном» Житомирської міської ради (3 літніх майданчики від кафе) за адресою: майдан Перемоги, 6.

17. Фізична особа – підприємець Пилипчук Максим Валентинович ( літній майданчик від кафе) за адресою:  вул. Пушкінська, 24.

18. Фізична особа – підприємець Стаховський Микола Іванович (літній  майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 17.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі