Влада

Виконком Житомирської міськради шукає кандидата на посаду керівника прес-служби

15 October 2013, 11:41

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління по зв’язках з громадськістю.

Відповідне оголошення опубліковане на сайті Житомирської мерії.

Прийом документів проводиться з 10 жовтня по 11 листопада 2013 року. Претендент на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю повинен мати «повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста».

При цьому не уточнюється професійний напрямок чи спеціалізація отриманої кандидатом вищої освіти. В цей же час, відповідно до інформації, опублікованої на сайті Житомирської міськради у розділі «Вакансії», кандидат на посаду, наприклад, провідного спеціаліста оргвідділу повинен мати «повну вищу освіту відповідного професійного спрямування».

Крім того, серед вимог до кандидатів на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю зазначено: «стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою».

Як повідомляв Житомир.info, з 27 серпня керівник прес-служби Житомирської мерії Ольга Білобровець звільнилась за власним бажанням

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі