Політика

Активісти запрошують мера Житомира пограти у футбол на полі з каналізаційними люками

17 October 2013, 17:18

 Житомирські активісти запрошують команду міської ради пограти у футбол на новому спортивному майданчику з каналізаційними люками.

«Команда «Демократичного Альянсу» запрошує збірну команду Житомирської міської ради на футбольний матч. Місцем проведення пропонуємо визначити спортивний майданчик на майдані Мистецькі ворота. Дата й час: 20 жовтня 2013 року об 11:00. Ми впевнені, що додаткові елементи поля у вигляді трьох не прикритих каналізаційних люків не стануть перешкодою для матчу, адже майданчики пройшли державну експертизу і розроблені відповідно до всіх норм ДСТУ БВ 2,5-26:2005 та ДБН і є цілком безпечними для гри. М’яч у нас є», - йдеться у листі на ім’я мера Володимира Дебоя.

Нагадаємо, що після публікації Житомир.info, яка швидко поширилася в Інетернет-мережі, мерія офіційно відповіла, що люки на новому спортивному майданчику безпечні.

«Проект будівництва Осередку здорового дозвілля пройшов державну експертизу і розроблений відповідно до всіх норм ДСТУ БВ 2,5-26:2005 та ДБН. Будівництво майданчику виконане за всіма нормативами та за погодженням необхідних служб. При будівництві спортивного майданчику чугунні люки замінили на безпечні – сертифіковані, пластикові антивандальні із замками. Вони здатні витримувати навантаження до 2 тонн. Такого роду люки використовують при будівництві стадіонів і місць для культурно-масових заходів», - поінформувало управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, на полі для ігрових видів спорту, яке є одним з чотирьох модулів відкритого 12 жовтня майданчика біля «Мистецьких воріт» у Житомирі, є три каналізаційних люка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі