Політика

На конференції Житомирської обласної організації «Батьківщини» Віталій Француз отримав «квиток на війну»

2 November 2013, 16:50

 2 листопада у приміщенні Богунської райради відбулася партійна конференція, на якій одноголосно Віталій Француз був обраний головою Житомирської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина».

Про це Житомир.info повідомила прес-служба обласної парторганізації.

«Житомирська обласна партійна організація – одна і з кращих, і я абсолютно впевнений, що це не межа. Саме тому, я маю честь сьогодні рекомендувати до обрання головою парторганізації мого соратника, з яким ми пройшли пліч-о-пліч 7 років. Людину, яка не здатна зрадити, яка довгі роки залишається на барикадах, попри різноманітні утиски – Віталія Француза», - наголосив у своєму виступі народний депутат Сергій Пашинський. 

Зміни у керівництві обласної організації відбулися в зв’язку з тим, що влітку на з’їзді партії Пашинський був обраний заступником голови ВО «Батьківщина», також він обіймає посади заступника голови фракції у Верховній Раді і є першим заступником Центрального виборчого штабу. 25 вересня президія політради партії ВО «Батьківщина» звільнила Сергія Пашинського і призначила в.о. голови Житомирської обласної партійної організації Віталія Француза.

Новий керівник запевнив, що до роботи готовий і попереду ніяк не тепличні умови, а серйозний «квиток на війну».

«Ми і надалі працюватимемо, як і раніше: відкрито і колективно. Нам важливо сьогодні бути консолідованими. Адже у нас одна мета – перемога на президентських виборах, щоб не тільки для депутата якоїсь ради були можливі преференції, а для народу України. У нас один опонент – діюча влада», - сказав Віталій Француз.

Прес-служба також повідомляє про зміни в керівництві обласної партійної організації: першим заступником керівника облпарторганізації обрали Вадима Кривенка, заступниками - Олексія Олійника, Руслана Годованого та Олександра Радька.

На зібрані були присутні 98 делегатів партії з Житомирської області, народний депутат Геннадій Зубко (фракція ВО «Батьківщина») та депутат облради, голова фракції «Фронт змін» Сергій Сухомлін.

 

Фото прес-служби обласної парторганізації ВО «Батьківщина»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі