Суспільство

На новорічні свята житомиряни відпочиватимуть цілий тиждень

24 December 2013, 10:31

У 2014 році дні з 1 по 7 січня будуть вихідними.

Про розпорядження уряду щодо перенесення робочих днів у 2014 році повідомила міністр соціальної політики України Наталія Королевська, - зазначає прес-служба міністерства.

 «Відповідно до ухваленого розпорядження перший тиждень 2014 року буде вихідним. Це дозволить більш раціонально використати робочий час та створить більш сприятливі умови для святкування у 2014 році Нового року та Різдва Христового. Водночас таке перенесення не спричинить зменшення тривалості робочого часу впродовж року», - сказала Королевська.

Таким чином, відповідно до ухваленого рішення, робочий день з четверга 2 січня переноситься на суботу 11 січня, з п’ятниці 3 січня – на суботу 25 січня та з понеділка 6 січня – на суботу 8 лютого. Перенесення робочих днів стосується працівників підприємств, установ і організацій, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями у суботу та неділю.

«Виняток становлять працівники органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ, що обумовлено необхідністю забезпечення безперебійності соціальних виплат населенню», - сказала міністр соцполітики.

Розпорядженням також передбачено, що у зазначені святкові дні спеціальний режим роботи банків та їх установ визначає Національний банк України.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі