Влада

Заступник мера Житомира Наталія Леонченко не бачить зв’язку між Партією регіонів і розгоном Євромайдану

2 December 2013, 13:36

 Заступник мера Житомира Наталія Леонченко не збирається виходити з лав Партії регіонів і не бачить зв’язку між партійністю і розгоном Євромайдану.

Про це вона повідомила, відповідаючи на запитання Житомир.info про можливий вихід із партії у зв’язку з останніми подіями в столиці.

«Те, що відбулось на євромайдані – це, звісно, підлягає засудженню. Я вважаю, що треба дочекатися перевірки всіх фактів, всіх фотоматеріалів, відеоматеріалів, можливо, міліція буде збирати якісь свідчення свідків. І я підтримую позицію керівництва, що мають бути покарані винні, хто б вони не були і на яких би посадах не працювали… Я член партії з 2001 року і приймала це рішення, коли була доросла і свідома. Я знала, що ця партія мені підходить і причому тут партія до того, що трапилось на майдані. Я не розумію. Я взаємозв'язку ніякого не бачу між партійністю і подіями на майдані», - сказала Леонченко.

Також заступник мера зазначила, що Україна рухається в Європу і вона підтримує курс Януковича.

«Звісно, те, що трапилося з п’ятниці на суботу, не просто є ненормальним, це абсолютно неприйнятно для правової держави те, що відбулося. Щодо того, що я як депутат, як посадовець думаю, з приводу того, куди ми маємо рухатися, на це дав відповідь чітко Президент України, у нас один-єдиний шляху – у Європу. І я це чітко зрозуміла, я цей меседж зрозуміла, ми рухаємося в Європу, я впевнена в цьому, що ми там будемо. Тільки треба туди дійти готовими, підготовленими і без великих втрат», - наголосила Наталія Леонченко.

Нагадаємо, що мер Житомира Володимир Дебой на роботі відсутній і знаходиться за межами міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі