Події

Невідомі побили та розмалювали автомобіль житомирського депутата-«свободівця»

4 December 2013, 14:12

В редакцію Житомир.info звернувся депутат Житомирської міської ради від ВО «Свобода» Сергій Онищук і повідомив, що невідомі люди понівечили його автомобіль.

«4 грудня, приблизно між 8.00 та 9.00, невідомі мені особи понівечили мою автівку, яку було припарковано в дворі багатоповерхівки, де мешкає мій брат Андрій. Невідомі вандали розбили вітрове скло, порізали всі чотири колеса та намалювали хрести на дверцятах, капоті, даху та на кришці багажника. На лівій стороні машини зробили напис «За Україну», - повідомив Онищук.

Він викликав міліцію, по факту було складено відповідні процесуальні документи.

«Свободівець» упевнений, що його автівку вандали обрали невипадково.

«В дворі було припарковано ще близько десятка легкових машин, але жодна з них не постраждала, що дає можливість зробити висновок про відповідну цілеспрямованість дій вандалів. Це звичайний акт вандалізму, направлений на залякування найбільш активних членів опозиційних організацій Житомирщини», - переконаний депутат.

Він також зазначає, що декілька тижнів тому подібне сталося і з автомобілем депутата Корольовської районної ради від ВО «Свобода». Його автівка зазнала аналогічних пошкоджень.

«Взявши до уваги методи, якими діють ці особи, є очевидним те, хто та з яких причин це робить», - зазначає Сергій Онищук і заявляє, що такими діями представників ВО «Свобода» залякати неможливо.

Фото Сергія Онищука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі