Місто

Тендери на купівлю риби, масла, цукру, сиру та печива для житомирських дитсадків проведуть за скороченою процедурою

13 January 2014, 09:31

Протягом січня 2014 року управління освіти Житомирської міської ради проведе торги на закупівлю риби, масла вершкового, цукру, сиру твердого та печива для дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів за скороченою процедурою.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

Упродовж 26-30 грудня 2013 року комітет з конкурсних торгів управління освіти Житомирської міської ради провів процедуру розкриття конкурсних торгів на закупівлю продуктів харчування для потреб дошкільних навчальних закладів і навчально-виховних комплексів міста. На кожний предмет закупівлі (продукт харчування) комітету з конкурсних торгів було надано від трьох до семи пропозицій.

Протягом січня 2014 року за скороченою процедурою проводитимуться торги, які були відмінені: на закупівлю риби, масла вершкового, цукру, сиру твердого, печива.

«На період проведення цих торгів та визначення підприємств, які будуть постачати продукти у дошкільні заклади в 2014 році, діють угоди з попередніми постачальниками. Наразі до дитячих садочків міста постачаються всі необхідні сертифіковані продукти харчування», - йдеться у повідомленні прес-служби мерії.

Як повідомляв Житомир.info, для житомирських дитсадків хліб будуть возити з Бердичева - так дешевше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі