Влада

Схаменіться! Буде горе! - закликала депутатів Житомирської облради учасниця мітингу

23 January 2014, 11:56

Після 10-хвилинної перерви голова облради Йосип Запаловський оголосив про створення робочої групи з опрацювання звернення до Верховної Ради та президента щодо суспільно-політичної ситуації в країні.

До складу робочої групи увійшли Микола Дейсан (Народна партія), Олександр Никитюк (Партія регіонів), Руслан Годований (ВО «Батьківщина») та Серій Сухомлин (Фронт Змін).

Після цього слово надали активісту Івану Фурлету, але його виступ і розповіді про побитих активістів більшості депутатів не сподобались.

У сесійну залу зайшла жінка, яку єдину з учасників пікету пропустили в приміщення. Вона закликала народних обранців почути людей.

«Схаменіться! Буде горе! Вийдіть до людей. Я не належу до жодної з політичних сил, я мама і нічого в житті не скоїла, щоб мені було соромно дивитися в очі», - закликала жінка депутатів обласної ради.

Після цього до трибуни вийшов заступник начальника УМВС в області Василь Дячук і почав звітувати про досягнення міліції в боротьбі зі злочинністю. Депутати перебили його виступ і попросили конкретно розповісти про розслідування випадків нападів на активістів.

Дячук сказав, що по цих випадках порушено 13 кримінальних проваджень. На даний час винні особи встановлені лише у нападі на «демальянсівців» на вулиці Хлібній.

«Я розумію емоційний стан частини депутатів, але давайте не будемо ускладнювати ситуацію. Сьогодні ми виконуємо свої обов’язки в рамках чинного законодавства», - завершив свій виступ на сесії Василь Дячук.

Після цього головуючий запросив робочу групу з чотирьох депутатів перейти в дорадчу кімнату, а сесія Житомирської обласної ради продовжила свою роботу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі