Суспільство

Незважаючи на вимоги Януковича, у Житомирській області працівникам винні ще майже 8 млн. грн. зарплати

28 January 2014, 13:20

Сума заборгованості із виплати заробітної плати в Житомирській області станом на 1 січня 2014 року склала 7847,9 тис. грн.

Відповідна інформація оприлюднена на офіційному сайті головного управління статистики у Житомирській області.

Зокрема, сума заборгованості економічно активних підприємств склала 2396,9 тис. грн., підприємств-банкрутів - 4013,6 тис. грн., економічно неактивних - 1437,4 тис. грн.

Найбільшу заборгованість накопичили підприємства галузі промисловості – 6201,4 тис. грн.

У галузі професійної, наукової та технічної діяльності заборгованість із виплати заробітної плати становить 767,4 тис. грн.

У сфері операцій з нерухомим майном сума заборгованості склала 583,7 тис. грн.

Загальна сума заборгованості у галузях сільського, лісового та рибне господарства становить 148,2 тис. грн.

Заборгованість з виплати заробітної плати у галузі будівництва склала 23,7 тис. грн.

Працівникам сфери адміністративного та допоміжного обслуговування винні 123,5 тис. грн.

Водночас у галузях оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів; транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності; тимчасового розміщування й організації харчування; інформації та телекомунікації; фінансової та страхової діяльності; державного управління й оборони; обов'язкового соціального страхування; освіти; охорони здоров'я та надання соціальної допомоги; мистецтва, спорту, розваг та відпочинку; надання інших видів послуг заборгованість з виплати заробітної плати відсутня.

Ще всередині листопада минулого року президент Віктор Янукович вимагав погасити усі борги по зарплаті до кінця 2013 року.

«Якщо найближчим часом ці борги не будуть погашені, я дійду до кожного виконавця, починаючи з міністрів і до регіонів», - казав президент.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі