Політика

У Житомирі нардепи Зубко та Раупов взяли участь у виїзному засіданні з питань національної безпеки та оборони

28 March 2014, 18:04

Курсанти Житомирського військового інституті імені Корольова на швидкість долають смугу перешкод, за процесом спостерігають народні депутати, які беруть участь у виїзному засіданні з питань національної безпеки та оборони.

Депутати пояснюють: приїхали сюди невипадково, адже у цьому інституті розвиваються пріоритетні напрями забезпечення обороноздатності держави, вкрай важливі у час агресії з боку Росії.

Народний депутат Геннадій Зубко впевнений, сьогодні на базі саме цього університету є можливості відновити втрачені позиції Житомира у стратегічному військовому напрямку і готувати тут офіцерів майбутнього.

В інституті пишаються своїми випускниками, які несли службу в Криму. Кажуть: жоден з них не зрадив присязі і не перейшов на бік Росії.

«Один із наших випускників, капітан другого рангу В’ячеслав Дем’яненко захоплений невідомим збройним формуванням зараз знаходиться у полоні невідомо де. Ми теж звертаємося до всіх, щоб допомогти і повернути офіцера, який виконував свій обов'язок разом з іншими нашими випускниками в дуже важливій спеціальній частині», - говорить Юрій Даник, начальник Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Ознайомившись з можливостями, які має університет, депутати пішли радитися за зачиненими дверима. Кажуть, за результатами цієї наради вже найближчим часом вони влаштують масштабне засідання комітету з питань національної безпеки, аби захистити цілісність держави і відновити українські кордони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі