Політика

Нардеп Развадовський допоміг оновити комп’ютерний клас у сільській школі на Житомирщині

19 April 2014, 15:21

Що не кажіть, а нині без новітніх технологій, без Інтернету, без програмного забезпечення неможливий процес навчання у загальноосвітніх школах. Такий час настав – діти повинні розвиватись, працювати на сучасних комп’ютерах. Але в більшості випадків коштів аби придбати нове обладнання бракує.

Свого часу у Карповецькій школі Чуднівського району, де нині навчається 163 учні, за шкільні та батьківські кошти зуміли обладнати комп’ютерний клас кількома комп’ютерами, аби діти могли хоча б на рівні користувача працювати на ПК. Та з часом ця техніка геть застаріла.

От і вирішили місцеві люди звернутись за допомогою до свого народного депутата. Наприкінці березня написали Віктору Развадовському листа з проханням допомогти у придбанні комп’ютерів чи ноутбуків.

А вже напередодні Великодня до школи були завезені новенькі сучасні планшети, які відразу ж встановив і підключив приватний підприємець Олег Якимчук.

«Ми встановили цілий комп’ютерний клас - шість планшетів з усіма додатковими приладами (клавіатура, мишка), які можуть перетворювати планшет у комп’ютер, - розповідає пан Олег. - Тепер діти зможуть не лише вивчати ази комп’ютерної справи, а й заодно опанують роботу з планшетами. Зокрема з GPS-навігаторами. До речі, кожен планшет підключено до Інтернету».

«Дякуємо Віктору Йосиповичу за його добре серце, за те, що докладає багато зусиль, щоб наші учні й вчителі працювали згідно з вимогами сьогодення, – від імені батьківського комітету, учнівського та педагогічного колективів щирі слова вдячності за щедрий подарунок висловила народному обранцеві Наталія Гуменюк, заступник директора Карповецької школи. – Цей комп’ютерний клас допоможе нашим школярам підвищити рівень здобутих знань і бути гідними громадянами України».

Зі свого боку Віктор Развадовський пообіцяв землякам і надалі відстоювати їх інтереси та привітав усіх із величним святом Воскресіння Христового: «Сердечно бажаю, щоб це свято защедрило кожного світлом незгасних людських чеснот, щоб всепереможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував вас і ваші родини, додавши здоров'я, сили, наснаги для добрих і корисних справ. Нехай сповнений благодатною радістю Великдень - символ добра і любові, злагоди і примирення - укріпить усіх на праведному шляху до духовного відродження, оздоровлення суспільства, милосердя і взаємопорозуміння у ставленні один до одного».

Прес-служба народного депутата України Віктора Развадовського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі