Місто

Житомиряни пікетували «Сбербанк России»

24 April 2014, 14:41

Близько десятка житомирян 24 квітня пікетували «Сбербанк России», що розташований на перехресті вулиць Київської та Східної.

Люди кажуть: на акцію вийшли, аби висловити негативне ставлення до «банку окупантів». Активістів підтримували перехожі, приєднуючись до пікету.

«Ми сьогодні пікетуємо «Сбербанк России», тому що вважаємо, що це банк окупантів. Вони годують солдатів, які вбивають наших офіцерів у Криму і захоплюють українські території. Сьогодні на акції присутні близько 10-15 чоловік. Ми подумали, що багато людей не треба, тому що можуть підключити силовиків. Ми не хочемо радикальної акції. У нас була мирна демонстрація. Ми висказали свій протест «Сбербанку России»», - розповіла учасниця мирного пікету.

На банкомат, двері та вікна будівлі люди наклеїли листівки з написами: «Банк окупантів», «Вклав гроші у «Сбербанк России» - вбив українського солдата» тощо. Згодом на вулицю вийшли працівники банку та здерли листівки. Проте пікетувальники виявилися наполегливими і знову наклеїли аркуші з закликами припинити будь-яку співпрацю з банком.

Фото Михайла Загорського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі