Суспільство

Колектив ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» продовжує підтримувати українських військових

24 April 2014, 17:30

Сьогодні, 24 квітня, представники Публічного акціонерного товариства «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» передали 3 комплекти обладнання для переносного польового зв'язку, який працює через мережу Інтернет, та 10 сучасних радіостанцій 13-му окремому аеромобільному батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

Як вже повідомлялось, трудовий колектив енергопостачальної компанії на чолі з Головою Правління Анатолієм Левицьким виявив бажання допомогти українській армії. Енергетики зібрали 454 655 грн. власних коштів, з яких на 124 600 тис. грн. закупили обладнання для переносного польового зв'язку та радіостанції, а на решту грошей замовили одяг, взуття, спальні мішки для військовослужбовців, а також запчастини до спецтехніки військовим частинам, які дислокуються на території Житомирської області.

Перед цим, у березні цього року, безпосередньо енергопостачальна компанія придбала й передала українським військовим акумулятори для спецтехніки та засоби зв’язку на загальну суму 186 397 грн.

Як зазначив голова громадської організації «Союз десантників Житомирської області», полковник запасу Сергій Ушаков, 95-а аеромобільна бригада заслуговує на допомогу і підтримку, оскільки саме завдяки житомирським десантникам вдалося відбити на Донеччині три бойові машини, захоплені сепаратистами, а також вони затримали двох провокаторів і передали їх працівникам органів внутрішніх справ.

Військовослужбовці 95-ї окремої аеромобільної бригади в особі виконуючого обов'язки командира бригади майора Швецова Володимира Володимировича висловили подяку Голові Правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Анатолію Левицькому та трудовому колективу, який він очолює, за допомогу та запевнили, що захищають Батьківщину з честю і  роблять все можливе для того, щоб зберегти мир і спокій в нашій державі.

Фото прес-служби ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі