Влада

У рішенні сесії Житомирської міськради Буряченко виявив «зайві» 10 мільйонів

24 April 2014, 18:21

 У рішенні сесії Житомирської міської ради від 4 квітня щодо розподілу бюджету розвитку з’явилися «зайві» 10 мільйонів.

Про це депутат міськради Борис Буряченко заявив під час зібрання бюджетної комісії 24 квітня.

«Коли я відкрив 9 квітня сайт Житомирської міської ради, то побачив у таблиці, додатку до рішення 35 сесії шостого скликання №66, то звернув у вагу, що в цій таблиці дуже багато незрозумілостей, неточностей. Я запросив стенограму (засідання сесії), у начальника фіну правління – деталізацію деяких витрат і побачив різницю близько 10 мільйонів. Тобто вже запрограмоване, хтось вирішив, що ми витратили ще 10 мільйонів крім того, що ми проголосували на сесії. Фінансове управління і виконавчий комітет хоче показати нам, що ми це рішення прийняли, а насправді ми їх не приймали», - сказав Буряченко.

Депутат підкреслив, що на сесії голосують за одне, а потім у рішеннях пишуть інше. Він не уточнив, по яких саме галузях різняться цифри розподілу бюджету розвитку.

«Навіщо нам бюджетна комісія, депутатський корпус, навіщо ми взагалі сюди ходимо? Мабуть вважається, що 10 мільйонів – це не великі цифри для бюджету розвитку. Я отримаю оригінали додатків до рішення сесії з підписами і це тягне на кримінал, я такого ще на своїй пам’яті не пригадую. Сьогодні чомусь вважається, що хочеш витратити гроші – заповнив таблицю, опублікував на сайті як рішення і неважливо, що голосувала рада, що голосували депутати і що розглядала бюджетна комісія», - підкреслив Борис Буряченко.

Буряченко пообіцяв направити оригінали рішення з додатками до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що під час засідання член бюджетної комісії Андрій Лілик обурювався підробкою рішення сесії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі