Події

Соціально-небезпечний житомирянин, якого суд відпустив під домашній арешт, скоїв ще один злочин

31 July 2014, 15:19

 Житомирянин Максим Банніков, який з 24 липня знаходився під домашнім арештом, скоїв ще один злочин.

Про це на брифінгу 31 липня повідомив начальник Житомирського міськвідділу міліції Володимир Остапчук.

«Сьогодні йде апеляційний розгляд подання прокуратури щодо події, яка була 22 липня – хуліганські дії відносно керівника Інтернет-видання. Після рішення суду, яке буде винесене, будемо бачити яка його подальша доля. Скоївши перший злочин, після якого ми його затримали і за поданням прокурора направили до суду(матеріали) для обрання запобіжного заходу, а суд його відпустив під домашній арешт, він скоїв ще один злочин. У вихідний день, в неділю (27 липня) він прийшов в одну із перукарень міста Житомира, де спричинив тілесні ушкодження, зірвав роботу закладу і погрожував працівникам даного закладу. Була написана заява про хуліганські дії і ми його вчора затримали за ст.208 КПК», - сказав Остапчук.

Через кілька годин після завершення брифінгу стало відомо, що суд постановив залишити громадянина Баннікова під вартою.

«Суд розглянув апеляційну скаргу прокуратури та, відповідно до подання міліції, обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відтепер на час слідства агресор буде ізольований від суспільства», - повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирській обалсті.

Нагадаємо, що 22 липня Максим Банніков, який проводив прес-конференції в ОДА і збирав гроші на «десантний корабель», скоїв напад на керівника сайту Житомир.info. Міліція нападника затримала і, зважаючи на його соціальну небезпечність, наполягала на утриманні під вартою, але суддя Богунського райсуду Слюсарчук вирішила відпустити 40-річного чоловіка під домашній арешт.

Начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі