Місто

У Житомирі збирають книги для пацієнтів військового госпіталю

31 July 2014, 18:01

У Житомирі збирають книги, які передадуть у місцевий військовий госпіталь, де лікуються поранені учасники АТО.

Про це Житомир.info розповіла голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва.

«У кав’ярнях поставили полички. Люди приносять та складають туди книги. Зібрану літературу передамо до житомирського госпіталю для наших поранених воїнів. Також є скриньки для дитячих листів та малюнків. Їх ми відправляємо військовим на Схід разом з передачами. Незабаром чергова партія листів з малюнками поїде до військовослужбовців 30-ї Новоград-Волинської бригади», - розповіла Парфентієва.

Книги можна приносити у «Львівську майстерню шоколаду» або в Житомирську районну раду

Фото зі сторінки Тетяни Парфентієвої у Facebook

Антивоєнні малюнки готують для житомирських військовослужбовців і дітлахи з Коростеня. Як повідомляє офіційний сайт Коростеської міськради, жіноча рада міста ініціювала передати військовослужбовцям 95-ї Житомирської аеромобільної бригади, які служать на сході України, дитячі малюнки з оберегом матері.

«Вихованці ДНЗ № 8 та ДНЗ № 21 намалювали малюнки за мир та спокій в Україні, на кожному з яких зробили надпис: «Нехай цей малюнок-оберіг маленького коростенця, захистить тебе, воїне, зміцнить волю твою, додасть мужності та сили побороти всіх ворогів нашої неньки-України. За твоє швидке повернення у свою родину молиться все жіноцтво Коростеня», - інформує мерія.

Фото офіційного сайту міста Коростеня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі