Влада

Заступник директора економічного департаменту Житомирської ОДА перейшов на роботу в міську раду

29 September 2016, 16:52

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив заступником директора департаменту економічного розвитку міськради Олега Доценка, який до цього працював заступником директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА.

Відповідне розпорядження міського голови від 28.09.2016 «Про призначення Доценка О.М.» опубліковане на сайті Житомирської міської ради.

«Відповідно до статей 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши рекомендації конкурсної комісії по прийняттю на службу   посадових   осіб  виконавчих   органів  міської  ради  від 20 вересня 2016 року протокол № 27, заяву Доценка О.М.: Призначити з 03 жовтня 2016 року Доценка Олега Михайловича на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради, начальника управління економічної політики, як такого, що пройшов за конкурсом, в порядку переведення з Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації, з посадовим окладом згідно із штатним розписом. Присвоїти Доценку О.М. 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування. Встановити Доценку О.М. стаж служби в органах місцевого самоврядування 30 років 11 місяців 22 дні та надбавку за вислугу років в розмірі 40%», – йдеться в розпорядженні.

На сайті департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА 29 вересня ще зазначено, що Олег Доценко є заступником директора - начальником управління інвестиційно-інноваційної діяльності, зовнішніх зносин, адміністративно-дозвільної діяльності та розвитку підприємництва департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира призначив нового начальника управління капітального будівництва.

 Скрін з сайту департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі