Місто

Юрій Бобер у Житомирі розповів, чому став Ободзінським і чи збирається робити пластичну операцію

29 September 2016, 16:57

29 вересня Юрій Бобер презентував у Житомирі нове громадське об’єднання «Захистимо себе» під новим прізвищем – Ободзінський. Журналістам він розповів, що це – дівоче прізвище його матері, яке він узяв після її смерті.

«У кожної людини є батько і мати. Батько в мене носив прізвище Бобер, мама – Ободзінська. У мене є діти, у мене є внуки. Всі, крім мене, змінили моє прізвище з однієї простої причини. Хоч це і сімейне питання, але я не бачу тут нічого такого, щоб я з вами не поділився. У півтора року, коли мені було, зі слів мами, батько залишив нас, і більше в житті я його не чув і не бачив. Допомоги ніякої не було. З цим я жив всі свідомі роки. І коли я почав публічну роботу, то звернувся до мами, щоб змінити прізвище на «Ободзінський», на дівоче прізвище мами, діда, який мені був батьком і який нещодавно помер у віці 95 років. Вся сім’я у нас Ободзінських. Мама мені цього не давала. Мама є мама, вона мене попросила виконати заповіт: «Коли я помру, тоді ти зміниш прізвище». Мама померла, на наступний день я подав заяву в обласне управління юстиції і змінив прізвище. Більше того, була ще одна дуже серйозна причина – це у моєму віці народження сина Ободзінського Юрія Юрійовича, якому сьогодні рік і один місяць. І я для себе як свідома людина розумів: для чого я повинен давати прізвище Бобра, якого ніколи не чув і не бачив, але документи є документи. А прізвище Ободзінських – це рідне, це близьке, це всі рідні люди, які брали участь у моєму житті, і так далі. Тому, ви знаєте, всьому є час. Прийшов час, можливо, у цьому віці змінити прізвище, до чого спонукало народження дитини та виконання заповіту матері».

Юрій Ободзінський також спростував чутки про те, що збирається зробити пластику обличчя.

«Я дуже добре розумію, мені поради давав багато хто, що на тебе чекає маса міфів, ти даєш привід для обговорення. Ви знаєте, коли совість чиста… Більше того, я почув смішні речі, що змінив прізвище і намагаюся зробити пластичну операцію. Тут у нас є люди з психічними розладами, яких треба передати в руки медицини. Я не хочу витрачати зараз на це час», - прокоментував Бобер-Ободзінський.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня Юрій Бобер презентував у Житомирі нове громадське об’єднання «Захистимо себе», яке розвиватиме з головою Спілки ветеранів афганської війни Павлом Ментовим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі