Суспільство

Учасниця з Житомирської області завоювала два титули на Всеукраїнському конкурсі краси дівчат на інвалідних візках

29 September 2016, 17:23

Жителька селища Брусилів Житомирської області Анна Коляда завоювала титули на VІ Всеукраїнському конкурсі краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень - 2016», який відбувся 27 вересня у місті Краматорськ Донецької області.

Про це 29 вересня Житомир.info написали читачі.

На сторінці у Facebook управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради міститься інформація, що брусилівчанка стала «Міс-грація» та Першою віце-міс конкурсу, який проходив в приміщенні Палацу культури імені Леоніда Бикова.

«Десять неймовірних дівчат продемонстрували свою красу, чарівність, жваво рухалися під час хореографічних номерів. Як з'ясувалося, вони ведуть активний спосіб життя, займаються танцями, стрільбою з лука, кулінарією, плаванням та навіть модельним бізнесом. Абсолютно всі мають вищу освіту. Учасників конкурсу та глядачів розважали творчі колективи Краматорська і Слов'янська», - інформує управління.

У соцмережі повідомляється про присутність на заході голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського та інших представників влади. Ооголошувала переможниць і вручала корони «Міс Україна Всесвіт 2016» Олена Сподинюк.

Головну корону конкурсу краси отримала 24-річна киянка Оксана Кононець.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році в Житомирі обирали «Юних принцес країни», а в квітні цього року - найкращу дівчину, яка мала представляти місто на конкурсі «Міс Україна-2016».

Анна Коляда. Фото читачів

Конкурсанток вітає Павло Жебрівський

Фото з Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі