Політика

Анжеліка Лабунська подала судовий позов до депутата Житомирської облради Євгенія Жабокрицького

29 September 2016, 18:20

Депутат Житомирської обласної ради Євгеній Жабокрицький (Об’єднання «Самопоміч») буде в суді відповідати за свої слова за позовом екс-голови облради Анжеліки Лабунської.

Про це Лабунська сказала під час прес-конференції 29 вересня.

«Я не отримувала заробітну плату, я її віддавала жителям Житомирської області, я не користувалася ні автомобілями, ні чим іншим. Коли почали писати, що Лабунська тримається за своє крісло, тому що там «потоки», так повірте мені: якщо сьогоднішня більшість хоче керувати і думати, що там мішки стоять – їх там немає. Я знаю, що ці перемовини почалися ще три місяці тому, і я думаю, що відставка губернатора, Сергія Олександровича Машковського, теж пов’язана з цим... Коли я на Житомир.info дивилася (ефір), наш Кропачов з ініціатором моєї відставки паном Жабокрицьким вели розмову, так я вам хочу сказати: якщо людина у вівторок в 17.30 принесла мені підписи за скликання позачергової сесії, а у середу в 11 годин ранку на сайті обласної ради було розпорядження про скликання позачергової сесії, то мабуть довго він ходив до мене. Я вам чесно скажу – я подала позов і він буде доказувати всі ті речі, які він казав, в суді. Якщо він каже, що це погрози – ні, це моє право захистити свою честь і гідність», - сказала Анжеліка Лабунська.

Вона також вкотре підкреслила, що особисто не звертатиметься до суду з приводу своєї відставки.

«Хтось чекає від мене позову... Повірте мені, сесія була скликана з порушеннями, регламент був порушений. Я особисто не буду звертатися до суду. Я думаю, що ми зберемося фракцією «Батьківщина», відпрацюємо якийсь алгоритм дій, ми будемо працювати на благо Житомирщини. Якщо хтось думає, що я кудись збираюся їхати, повірте мені – у мене є житло в Житомирі, я тут була, є і буду. І для мене посада голови обласної ради не була самоціллю», - наголосила Лабунська.

Програму «Тема дня» з Дмитром Кропачовим та Євгенієв Жабокрицьким про зміну керівництва Житомирської обласної ради та його наслідки дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську (ВО «Батьківщина») у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. Після цього головою облради обрали представника Блоку Петра Порошенка Володимира Ширму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі