Влада

Житомирська облрада накупить 135 годинників в оксамитових футлярах за ціною, майже вдвічі нижчою від запланованої

24 October 2016, 14:45

 Житомирська обласна рада закуповує комплект подарункових наручних годинників в оксамитових футлярах за ціною, яка виявилася майже удвічі нижчою від запланованої.

Інформація про проведені торги розміщена на порталі електронних закупівель ProZorro.

Так, 21 жовтня був укладений договір про закупівлю товарів за державні кошти між Житомирською облрадою в особі її голови Володимира Ширми та товариства з обмеженою відповідальністю Перший український годинниковий завод «Київська Русь» (м. Київ) в особі його директора Тетяни Серьогіної.

Предметом закупівлі є годинники наручні чоловічі (75 шт.) та жіночі (60 шт.) в оксамитових футлярах, за які збиралися заплатити до 70 тисяч гривень. У результаті торгів суму було зменшено до 37 980 гривень, що майже удвічі менше від запланованої суми.

Єдиним конкурентом заводу «Київська Русь» було приватне підприємство з Києва «МАЙ-ЧАС», кінцева сума якого перевищила пропозицію переможця всього на 20 гривень і склала рівно 38 тисяч гривень.

Отже, за 37 980 гривень коштів обласного бюджету протягом 2 тижнів облрада збирається закупити 135 наручних кварцових чоловічих та жіночих годинників з гербом Житомирської області та написом «Житомирська обласна рада» на циферблаті в оксамитовому подарунковому футлярі. Орієнтовна вартість одного годинника складає 281 гривню з ПДВ.

Технічні характеристики годинників, зазначені в тендерній документації

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року Житомирський виконком мав намір придбати на онлайн-аукціоні 5 іменних наручних годинників в позолоченому корпусі з вигравіюваним гербом та написом «Від міського голови м. Житомира». 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі