Місто

Житомирські чиновники привітали військовослужбовців із Днем ЗСУ, а ті – подякували волонтерам

5 December 2016, 18:19

Урочистості до Дня Збройних Сил України відбулися у Будинку офіцерів Житомирського гарнізону.

Бійці приймали вітання від керівництва та чиновників міста і області.

Почесними відзнаками та подарунками військовослужбовців нагородили голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, голова обласної ради Володимир Ширма та заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Переконаний, що військовослужбовці Житомирського гарнізону надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні. Слава Україні, слава ЗСУ!», – звернувся в. о. командувача високомобільних десантних військ ЗСУ Андрій Ковальчук.

«Ви – гордість Житомирщини, надія всієї держави. Вас знають і вами захоплюються у всьому світі. Ви пройшли найгарячіші точки, передову і не зламалися. Продовжуйте гордо і мужньо відстоювати нашу державу. Відстоюю вдячність і повагу кожному військовослужбовцю області, які стали одними із перших на захист України. Ми робитимемо усе, аби тут на вас чекав надійний тил. Сили Вам, здоров’я, витривалості і тільки перемоги», – звернувся до них Ігор Гундич.

«Я переконаний, сьогодні буде багато вітальних слів сказано, більшість ніхто не запам’ятає. Але пам’ятайте одне, що тут залишаються сотні, тисячі, мільйони людей, які щиро вдячні вам», – сказав Дмитро Ткачук.

Військовослужбовці в свою чергу подякували українцям і жителям Житомирської області за потужний волонтерський рух, направлений на відбудову української армії, а також нагородили волонтерів Ільгара Мамедова, Юлію Толмачову та Марію Уланову.

У свою чергу військові нагородили подяками житомирських волонтерів, які з перших днів конфлікту на Сході допомагають усім необхідним.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі