Влада

У Житомирі в.о. міністра охорони здоров’я збирається презентувати систему електронної реєстрації та провести прес-конференцію

19 January 2017, 16:30

Житомир із робочим візитом 20 січня відвідає в. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.

Як повідомляють на сайті Житомирської міськради, посадовець збирається презентувати систему електронної реєстрації в амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яку відкрили 29 грудня минулого року по вулиці Корольова, 46. Початок презентації – о 13:30.

Після цього, о 14:30, Уляна Супрун даватиме прес-конференцію для журналістів в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Зокрема вона має намір розповісти про обрану Україною модель страхової медицини, роботу сімейних лікарів, формування госпітальних округів, автоматизацію медичних закладів і введення електронної картки пацієнта.

«20 січня 2017 року з робочим візитом до Житомира завітають в. о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун та заступник міністра Павло Ковтонюк. Запрошуємо на прес-конференцію, яка розпочнеться о 14:30 в обласній клінічній лікарні ім.О.Ф.Гербачевського, (вул. Червоного Хреста, 3) в прес-центрі поліклініки на 7 поверсі», – йдеться у повідомленні управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 17 листопада по дорозі з Києва до Львова в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заїхала до Житомира: спочатку поспілкувалася з головою ОДА Ігорем Гундичем, а потім зустрілася з кількома місцевими журналістами, яким розповіла про старт медичної реформи, яка передбачає три етапи, зміни в роботі лікарів та їхню майбутню зарплату.

Повністю інтерв’ю можна прочитати тут.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі