Події

У Житомирі «особа жіночої статі» вкрала в чоловіка 3 тисячі та телефон: телефон здала в ломбард, гроші програла

21 January 2017, 12:56

Особа, з якою чоловік познайомився напередодні, викрала у останнього грошові кошти шляхом таємного заволодіння.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє патрульна поліція Житомира.

«20 січня, близько 7-ї години ранку патрульним надійшов виклик, що особа жіночої статі викрала у чоловіка грошові кошти та мобільний телефон. Прибувши на місце події і поспілкувавшись з заявником , інспектори встановили прикмети громадянки, що, ймовірно, вчинила крадіжку. Також було встановлено, що заявник познайомився з жінкою в ніч з 19-го січня і провів з останньою вільний час. Вже під ранок, чоловік помітив, що у нього зникли грошові кошти на суму 3 тис. 155 гривень, а також мобільний телефон», - повідомляє патрульна поліція.

У ході проведення оперативно пошукових дій, патрульні помітили громадянку на Київському шосе. Заявник особу упізнав.

«42-річна житомирянка, безробітна, була доправлена працівниками патрульної поліції до міського відділку поліції. У вчиненому злочині особа зізналася, зазначивши, що вже встигла витратити кошти у приміщенні «Лото-маркету», а телефон заставила до ломбарду», - інформують патрульні.

Наразі розпочато слідство.

Фото патрульної поліції Житомира

Як повідомляв Житомир.info, впродовж перших днів 2017 року поліцією області зареєстровано кілька фактів шахрайств, коли додому до людей приходили невідомі та вимагали гроші за «звільнення» їх дітей від відповідальності за вчинення злочинів: довірливі жителі передали шахраям понад 25 тис. грн.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі