Події

Дві фури відходів зі львівськими чеками виявили на полях нардепа в Новоград-Волинському районі

25 March 2017, 12:10

Чергова порція львівських відходів виявлена в селі Броники Новоград- Волинського району Житомирської області, на місці події працювала поліція.

Про це на своїй сторінці у Facebook 25 березня написала сестра народного депутата від Житомира Борислава Розенблат.а Олена.

«Везти львівське сміття десь далеко в ліс - то вже не актуально... та й не потрібно. Можна скинути прямо на полі 500-700 метрів від траси... Сьогодні вночі на полях нашого підприємства скинули 2 машини сміття. Викликали поліцію. Знахідки (чеки, документи) вказують на те, що сміття зі Львова... Я не вірю, що це пряма вказівка мера Львова везти сміття в ліси і на поля , але те що відбувається, не є нормально...», - пише Олена Розенблат.

У коментарі авторка допису додає: подія трапилася в селі Броники Новоград- Волинського району.

Про подію в соцмережі написав і сам нардеп.

«Сьогодні вранці мені зателефонував головний агроном нашого аграрного підприємства.... мені тяжко уявити, скільки болю та пригнічення в його душі було, коли він мені розповідав, що вранці він побачив на нашому полі... як треба ненавидіти людську працю, щоб таке робити з нашою землею... Тут не має політики, тут звичайний злочин», - поділився Розенблат.

Нагадаємо, земельна ділянка площею 16583 кв. м в селі Броники Новоград-Волинського району стала власністю Борислава Розенблата 20 листопада 2015 року.

Як повідомляв Житомир.info, жителі села Старий Солотвин Житомирської області шукають свідків, які бачили вантажівку, що 23 березня цього року скинула сміття. 22 березня вантажівки з відходами спорожнилися поблизу села Потіївка Радомишльського району. 12 березня величезну купу сміття виявили в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області, а 11 березня поблизу міста Малин виявили аж чотири вантажівки з львівським сміттям. 

Фото Олени Розенблат

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі