Місто

Житомирян закликають завантажити Мodalyzer і допомогти місту отримати 6 млн євро на розвиток інфраструктури

13 April 2017, 17:18

Десять днів користування мобільним додатком Мodalyzer дадуть змогу зробити пересування у Житомирі комфортнішим. Дослідження проводиться в чотирьох містах (Житомир, Чернівці, Полтава, Вінниця) у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», на який виділяється 6 млн євро.

Про це 13 квітня Житомир.info нагадала Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат».

«У рамках проекту  Integrated Urban Development in Ukraine німецький центр інновацій розробив для декількох міст України, серед яких і Житомир, додаток для дослідження мобільності містян. Таким чином, громадяни долучаться до неймовірної корисної справи - покращення пересування по місту. При цьому, витрачаючи мінімум часу і зусиль, скачавши мобільний додаток і користуючись ним», - інформують в МГО.

Серед житомирян ця новація вже набирає розголосу, але поки цього недостатньо, і організаторам необхідна максимальна підтримка. Активне користування додатком мінімум десять днів зробить великий крок для дослідження і моделювання на майбутнє нового транспортного простору Житомира.

У разі успішного проведення дослідження Житомир може отримати від Німеччини та Швейцарії 6 млн євро для вдосконалення інфраструктри міста, - відзначають у «Сучасному форматі». Перший етап дослідження завершується 15 квітня 2017 року.

Житомирянам потрібно скачати додаток Мodalyzer в Google Play чи App store. Після реєстрації регулярно зазначати, скільки часу пересувалися містом в громадському транспорті, автомобілі чи на велосипеді. Дослідивши результати, організатори зможуть створити реальну картину необхідних змін в транспортній системі Житомира.

Наприкінці дослідження буде проведено розіграш цікавих та корисних подарунків

 

Інструкція щодо використання Modalyzer: https://www.modalyzer.com/uk/how-to.

Як повідомляв Житомир.info, взяти участь у дослідженні мають можливість всі бажаючі житомиряни. Єдина вимога – наявність смартфону з системою Android чи iOS.

  Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі