Влада

У начальника Житомирської митниці з’явився четвертий заступник – зі Львова

26 April 2017, 17:44

У начальника Житомирської митниці Наталії Ткачук з’явився четвертий заступник – Михайло Мірошніченко.

Така інформація є на сайті головного управління ДФС в Житомирській області.

Зазначається, що Мірошніченко Михайло Іванович – радник податкової та митної справи ІІІ рангу, він працює на посаді заступника начальника Житомирської митниці ДФС – начальника управління протидії митним правопорушенням.

Інформація про призначення Мірошніченка та його біографія на сайті обласного управління ДФС відсутня. Втім, дані про Михайла Мірошніченка ще є на сайті головного управління ДФС у Львівській області, де він займав аналогічну посаду.

 

15 березня 2017 року в Єдиному державному реєстрі декларацій опублікована декларація Михайла Мірошніченка за 2016 рік. На час подання декларації Мірошніченко ще був заступником начальника Львівської митниці. Його зарплата за рік становила 81 тис. 756 грн, 55 тис. грн він отримав за відчуження нерухомого майна, 95- тис. грн – у якості подарунка в грошовій форми від Мірошніченко Валентини Йосипівни. Доходи членів сімії в декларації не вказані. Готівкою Михайло Мірошніченко задекларував 20 тис. доларів, його дружина – 30 тис. доларів.

12 березня 2016 року Мірошніченко став власником квартири у Києві загальною площею 78,9 кв.м, вартістю 780 тис. грн. З 1 червня минулого року він користується автомобілем Toyota Land Cruiser 200 2016 р.в, який належить громадянці Зубик Галині Іванівні. У дружини Михайла Мірошніченка з 2 листопада 2015 року є автомобіль Suzuki Grand Vitara 2015 р.в. вартістю 585 тис. 900 грн.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 20 лютого цього року у начальника Житомирської митниці було три заступники: перший заступник Валерій Кубаль, заступник Андрій Кондратюк, заступник начальника – начальника митного посту «Північний» Ганна Панчул.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі