Події

Житомирські копи затримали чоловіка, який міг влаштувати стрілянину в гуртожитку на Вітрука

26 April 2017, 20:02

У ніч на 26 квітня патрульні поліцейські виявили і доправили до міського відділу поліції 27-річного чоловіка, який напередодні ввечері міг розв’язати стрілянину в одній із кімнат гуртожитку по вулиці Вітрука у Житомирі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція міста Житомира.

«25 квітня, на службу «102» зателефонував потерпілий, повідомивши, що близько 19-ї години в нього, а також в товариша стріляв чоловік. Прибувши на місце вчинення злочину по вулиці Вітрука, в кімнаті гуртожитку патрульні побачили поранених людей. Зі слів потерпілих, напередодні знайомий їм чоловік зайшов до кімнати і з невизначених причин влаштував стрілянину. Один громадянин отримав поранення голови і грудної клітини, інша куля потрапила у ногу його товариша», – йдеться у повідомленні.

Патрульні оглянули потерпілих, надавши першу домедичну допомогу.

Отримавши орієнтування щодо ймовірного кривдника, охоронці порядку розпочали пошуки.

«Близько 1-ї години ночі патрульні виявили чоловіка схожого за орієнтуванням в одній з багатоповерхівок. Потерпілі особу упізнали. На місце події прибула слідчо-оперативна група. 27-річного хулігана патрульні доправили до міського відділу поліції», – додають у пре-службі патрульної поліції.


Фото зі сторінки патрульної поліції міста Житомира у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 березня у дворі одного з будинків по проспекту Незалежності, 39 виник конфлікт між мешканцями через паркування. Зрештою, один із чоловіків, який виявився працівником військкомату, застосував пристрій для відстрілу гумових куль. У результаті тілесні ушкодження отримав інший учасник конфклікту – 31-річний житомирянин. Наступного дня після інциденту в оперативному командуванні «Північ» повідомили, що військовий застосував зброю з метою самооборони, а його опоненти самі спровокували бійку. Згодом військовослужбовець у коментарі журналістам пояснив, що стрілянина була самообороною, бо на нього накинулись із кулаками, а у травмпункті він зафіксував перелом носової перегородки і гематоми обличчя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі