Суспільство

Львівська фірма вибачилася за Михайлівську та пояснила це «складними відносинами» з УКБ Житомирської міськради

28 April 2017, 11:47

Львівське ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» вибачилася за інформацію про реконструкцію Михайлівської та пояснила «технічну помилку» складними договірними відносинами з УКБ Житомирської міськради.

Про це йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці компанії 28 квітня.

«Позавчора на нашій сторінці з’явився допис про те, як Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, спільно з Послом Японії Шігекі Сумі та міським головою Сергієм Сухомлином, висадили саджанці сакури на Михайлівській у Житомирі. У пості ми помилково вказали вулицю як об’єкт, який ремонтувала ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія». Хоча, насправді, підрядником була інша фірма. Таку неточність ми допустили не задля сумнівного піару чи присвоєння чужих здобутків. Технічна помилка виникла внаслідок складних договірних відносин з УКБ Житомирської міськради, на замовлення якої ми ремонтуємо тротуари у середмісті. Через часті зміни у проекті та постійні збої у роботі, викликані небажанням замовника своєчасно виконувати умови угод, ми випадково «зарахували» Михайлівську до наших об’єктів. Про що поспішили повідомити на сторінці компанії. У зв’язку з цим, ми приносимо свої вибачення житомирянам, яких ввели в оману дописом, та підряднику, роботу якого видали за свою. Ми намагаємось бути максимально відкритою компанією, та надалі зобов’язуємось ретельно перевіряти тиражовані нами матеріали», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 квітня у фейсбуці львівська компанія у дописі про висаждженні сакури на Михайлівській хвалилася бруківкою, яку на цій вулиці викладали представники житомирської фірми. Допис про висаджені сакури станом на 11.30 28 квітня зі сторінки «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» видалений.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня Львівська фірма «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» повідомила про призупинення реконструкції тротуарів в центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі