Політика

Голова ГО «Справедливість Розвиток» Руслан Годований привітав учнів Чуднівської школи з закінченням навчального року

29 May 2017, 09:13

Бантики, квіти, повітряні кульки – у Чуднівській школі №2 відзначають свято останнього дзвінка. І доки молодші учні з нетерпінням чекають канікул, випускники дякують учителям і діляться планами.

 «Нас навчали в першу чергу бути людьми. В нас вкладали душу, щоб ми добивалися своїх мрій», - розповідає випускниця Лілія Дмитрук.

«Школа дала багато чого, але все одно все життя потрібно вчитися, щоб гідно реалізувати свої плани і мрії», - додає її однокласниця Тетяна Гуменюк.

«Я жодного разу не пожалкував, що вибрав саме цю школу і тут довчився до 11 класу. Я хочу подякувати вчителям, вчительці, яка впровадила мене у доросле життя», - говорить випускник Павло Короченко.

Педагоги у свою чергу дякують тим, хто упродовж року дбає про школу і при першій необхідності приходить на допомогу.

«Я сьогодні хотів би подякувати від імені педагогічного колективу та учнів нашої школи нашим добродійникам. Це ті люди, які завжди йдуть нам на допомогу. Це ті люди, які допомагають нашому навчальному закладу, надають спонсорську допомогу. Зокрема, хотілося б відмітити Годованого Руслана Миколайовича за благодійність та вагомий внесок у розвиток школи», - сказав директор Чуднівської ЗОШ №2 Сергій Левків.

«Дозвольте привітати вас із закінченням навчального року, побажати дітям міцного здоров'я, вчителям великого терпіння, а випускникам бажаю мріяти. У тому віці , у якому ви зараз знаходитесь, треба мріяти і діяти. Якщо ви будете день за днем робити крок за кроком до своєї мрії, то 90% дійде до своєї мети. А щоб вчителі могли краще передавати знання наступному поколінню я хочу вручити директору школи сертифікат на нову дошку для аудиторії», - звернувся до школярів Руслан Годований.

Передавши подарунки голова ГО «Справедливість Розвиток» обіцяє й надалі допомагати школі та її учням.

«Я опікуюсь зі своєю громадською організацією саме розвитком шкіл і міста Житомира і Житомирської області. Побачили, що є декілька шкіл у Чуднові, але я школа маленька на околиці. І ми вирішили, що треба розвивати матеріально-технічну базу. Дарували принтер, зараз - дошку. Наступного разу домовилися придбати в один клас парти та інше приладдя. Внутрішнє відчуття, що треба вкладати найкраще в дітей для того, щоб вони могли найкраще передавати і старшому поколінню, і за собою розвивати країну», - сказав він.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі