Влада

З 1 червня на дорогах Житомирської області обмежать рух вантажівок та фур

29 May 2017, 09:25

Для збереження шляхів Службою автомобільних доріг у Житомирській області вводиться тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту.

Про це 28 травня повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Обмеження діятиме з 1 червня на автомобільних дорогах державного значення на території Житомирської області при температурі повітря вище 28 градусів з 9.00 до 22.00 години для автотранспорту загальною вагою понад 24 тонн та навантаження на вісь більше 7 тонн. Відстій великовагового автотранспорту на період спекотної погоди здійснюється на існуючих стоянках. Детальна інформація про перелік та розташування майданчиків для відстою транспорту розміщена на офіційному сайті Служби автомобільних доріг у Житомирській області та Укравтодору», - інформує САД.

У зв’язку з обмеженням управління Укртрансбезпеки в Житомирській області та відповідні підрозділи Національної поліції України посилять контроль за проїздом великовагових транспортних засобів, - попереджає Служба автодоріг.

Як повідомляв Житомир.info, на ямковий ремонт доріг Житомирської області за два роки збираються витратити більше 140 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі