Події

Житомирські копи затримали чоловіка, який у кафе смертельно поранив опонента

29 May 2017, 09:55

28 травня близько 20-ї години копам надійшов виклик про ножове поранення в Житомирському районі.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«Оперативно отримали інформацію про можливе місце перебування особи, яку небезпідставно підозрювали у вчиненні злочину. Вже за 10 хвилин екіпаж патрульної поліції на перехресті вулиць Київське шосе і Баранова зупинив маршрутний транспортний засіб. В середині авто патрульні виявили чоловіка, який підпадав за орієнтуванням, як особа, що, ймовірно, нанесла ножове поранення іншій людині»,- розповів командир третьої роти Олександр Поліщук.

В придорожньому кафе села Березина Житомирського району відпочивали люди. Інша група осіб перебувала за сусіднім столиком.

«В стані алкогольного сп’яніння один з чоловіків почав образливо висловлюватися в бік відпочиваючих. 51 річний житомирянин відреагував на провокації, сталася сутичка, що переросла в штурханину.Злочинець в ході конфлікту наніс потерпілому удар в зону грудної клітини загостреним предметом. Одразу ж після вчиненого злодіяння порушник разом з іншим чоловіком кинулись навтіки. Перестрибнувши через паркан, направилися до авто заправки, де й сіли на маршрутний рейсовий автобус. На місці злочину залишилася дружина кривдника з двома дітьми. Не дочекавшись карети швидкої допомоги, пораненого посадили на заднє сидіння і повезли до міської лікарні. По вулиці Київське шосе автівка перестріла «швидку». Отримані травми виявилися несумісні з життям. Ймовірного вбивцю патрульні поліцейські затримали і доправили до відділку поліції. На місце прибула слідчо-оперативна група. За вказаними подіями розпочате кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відтак чоловікові може загрожувати покарання з позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 33-річного громадянина помістили в ізолятор тимчасового тримання. Розпочато слідство», - розповіли патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, близько 9:00 7 травня у місті Яворові Львівської області 39-річна жителька Житомирської області зарізала пенсіонера, в якого гостювала. Встановлено, що зловмисниця два тижні тому була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій.

Фото патрультної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі