Влада

Руслан Павлюк звільняється з посади директора житомирського футбольного клубу «Полісся»

30 May 2017, 10:09

Руслан Павлюк написав заяву на звільнення з посади директора комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся».

Цю інформацію він підтвердив сайту «Спортивний Житомир».

«Дійсно, написав заяву на звільнення за власним бажанням з 1 червня. Вважаю, що виконав головне завдання, яке на мене покладав міський голова - отримання професійного статусу. Вже за тиждень-другий клуб має отримати атестат і вже зараз починає серйозну підготовку до ІІ ліги. Разом з тим я є головою Житомирської обласної федерації футболу, де також ведеться серйозна робота по розвитку футболу в області. І завчасно, за півтора місяці до початку сезону в професійній лізі, я прийняв для себе рішення, що потрібно визначатися - займатися ФК «Полісся» чи обласною федерацією. Зробив вибір на користь останньої. Тому і написав заяву», - прокоментував ситуацію Руслан Павлюк.

Руслан Павлюк запевнив, що на роботу підприємства його рішення не вплине і він готовий займатися клубом, поки не буде призначений новий керівник.

«Всі документи по проходженню атестації в ІІ лігу надані ПФЛ і пройдені всі комісії, на яких я особисто був присутній. Нам підтвердили, що до клубу серйозних претензій немає, ми виконали всі вимоги по атестації і на 99% маємо за тиждень-другий отримати атестат. Ми створили потужний колектив і гарну команду на базі місцевих гравців, налагодили роботу і зараз спокійно можемо грати будь-який матч на будь-якому рівні. Останні поєдинки з «Таврією» і «Металістом» це підтвердили. Тому проблем не має виникнути. Готовий ще деякий час займатися клубом поки мені не знайдуть заміну, якщо це буде потрібно», - сказав Руслан Павлюк.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року міський голова Житомира офіційно призначив Руслана Павлюка директором комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі