Місто

«Острів» роздає подарунки та солодощі з 1-го червня

30 May 2017, 11:00

Першого червня сімейний центр «Острів пригод» запрошує всіх дітей та дорослих відсвяткувати разом з нами «Міжнародний день захисту дітей»! На Вас чекає весела, солодка, розважальна шоу-програма з цікавими конкурсами і смачними подарунками від нашого партнера ТМ «Союз-Кондитер», а від сімейного центру, найактивнішому учаснику, ми подаруємо сертифікат на 500 бонусів на розваги.

У цей святковий день ми гарантуємо святковий настрій, безліч подарунків та великі м’які іграшки за поповнення карти СЦ «Острів пригод» (кількість обмежена).

З 1-го червня ми поновлюємо для всіх улюблену акцію «Літо на всі 100» качалочки, машинки, мотоцикли, відеоігри, стрілялки, лабіринт, роллердром, боулінг та багато інших розваг, аж 100 ігрових автоматів та атракціонів, цілих 100 хвилин, і це все всього за 100грн.

А ще, на літній період, діють акційні пакети для групових відвідувань від 15 осіб:

Пакет №1

1 година за 70грн – безліміт на всі атракціони та ігрові автомати (качалочки, машинки, мотоцикли, відеоігри, стрілялки, лабіринт, роллердром, боулінг) окрім 3-х обмежень: 5D кінотеатр, призові автомати та автомати які видають тікети.

Пакет №2

2 години за 100грн – безліміт на всі атракціони та ігрові автомати (качалочки, машинки, мотоцикли, відеоігри, стрілялки, лабіринт, роллердром, боулінг) окрім 2-х обмежень: призові автомати та 5D кінотеатр.

На канікулах з друзями веселіше!

Поспішайте у Сімейний центр «Острів пригод»

ТУТ ЗАВЖДИ ВЕСЕЛО!!!

вул. Київська, 77, ТРЦ «ГлобалUA» 2 поверх

тел.:(067) 401-30-06, (0412) 46-45-03

http://www.ostriv-rozvagh.com.ua          https://www.facebook.com/ostriv.rozvagh.zt/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі