Події

Поліція затримала грабіжника, який «працював» на центральному ринку Житомира

24 June 2017, 10:06

23 червня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про грабіж на території центрального ринку. Поліція оперативно встановила винуватця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

«На місці події поліцейські з’ясували, що близько півдня невідомий чоловік відкрито викрав 3 пакунки з пледами з одного із торгівельних кіосків. Ужитими першочерговими заходами правоохоронці встановили і розшукали причетного до злочину – 41-річного раніше судимого житомирянина», - інформують правоохоронці.

У рамках розпочатого за ч.1 ст.186 (Грабіж) ККУ кримінального провадження поліція перевіряє затриманого на причетність до інших подібних правопорушень в обласному центрі. За чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 4 років.

Поліція також повідомляє, що впродовж минулої доби до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано 499 повідомлень, 87 із них - з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабіж, крадіжки, шахрайства, факти незаконного обігу наркотиків, хуліганства та інші. У 15 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі