Влада

Новий начальник управління освіти Житомирської ОДА попросила підлеглих підготувати свої резюме

24 June 2017, 13:49

Новопризначений начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Лариса Шевчук вважає, що освітні структури треба змінювати, і попросила підлеглих підготувати їй свої резюме.

Про це Шевчук розповіла в інтерв’ю після офіційного представлення колективу.

«Дивлячись на управління, бачиш, що людей мало, обов’язків багато, і, в основному, всі тонуть у паперовій роботі. Якби був електронний документообіг, то не потрібно було б даремно гаяти стільки часу. В мене позиція така: дуже багато структур, які взагалі не потрібні. Вони лише передають папірці з верху до низу і з низу до верху. Таких структур в освіті катастрофічно багато. І це потрібно якось змінювати», - розповіла Лариса Шевчук про перші висновки щодо роботи управління.

Вона також розповіла, чи планує якісь кадрові зміни в управління освіти і науки ОДА.

«Я ось тільки попросила працівників, щоб вони підготували для мене свої резюме. Щоб я ознайомилася, хто вони, яку роботу виконують, чим займаються. Тому що посадові обов’язки – це одне, а те, що людина робить кожного дня – це друге. А що людина вміє – взагалі третє. Можливо, ми не знаємо багато чого. Які навчання чи тренінги працівник пройшов, що він вміє, чим хоче займатися, що у нього виходить найкраще – ось це цікаво… У кожної людини є свій потенціал. Треба дивитися, що ця людина може. Якщо вже порозуміння не буде і я комусь не підійду – тримати нікого не буду. Так, важко перенавчатися, освоювати новітні технології, з молоддю легше, але інколи є і такі пенсіонери, які дадуть фори молодим. Якщо ж людина не навчається і нічого не змінює у собі, то це вже регрес», - сказала Лариса Шевчук.

Повністю інтерв’ю читайте на сайті ОДА

Як повідомляв Житомир.info, ще у квітні 2017 року Лариса Шевчук стала переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, начальником її призначили з 20 червня.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі