Події

У лісі в Житомирській області заблукала жінка, яка разом з односельцями приїхала по гриби та ягоди

25 June 2017, 09:40

Прикордонники Житомирського загону допомогли знайти жінку, яка пішла в ліс збирати ягоди і гриби та не повернулась.

Про це 25 червня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону.

«24 червня пообіді до прикордонників відділу «Овруч» звернулась місцева жителька та повідомила, що вона разом з іншими мешканцями прикордоння виїхали в район населеного пункту Прилуки, де вони збирали ягоди та гриби. Однак у встановлений час на місце зустрічі не повернулась її 59-річна знайома», - інформує прес-служба.

Про ситуацію прикордонники відразу повідомили сусідні підрозділи охорони державного кордону, взаємодіючі правоохоронні органи, та організували пошуки зниклої.

Прикордонники повідомляють: вже невдовзі в ході пошукових заходів заблукалу жінку за кілька кілометрів від українського-білоруського кордону виявив дільничний інспектор прикордонної служби, який і  допоміг їй потрапити додому.

Держприкордонслужба попереджає: з початком збору дикоросів (ягід та грибів) громадяни повинні бути уважними з метою недопущення незаконного перетину державного кордону України, адже особи що вчинять правопорушення будуть нести відповідальність відповідно до законодавства України та Республіки Білорусь.

Нагадаємо, нещодавно житомирські прикордонники нагадували збирачам ягід та грибів про штрафи. У травні житомирські прикордонники розшукали зниклу бабусю за 5 км від держкордону.

Фото прикордонників

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі