Влада

Сухомлин звітує про результати поїздки до Києва: житомирські медики отримають зарплату та відпускні

27 June 2017, 14:03

Житомирські медики отримають зарплату та відпускні за червень.

Про це 27 червня близько 14;00 написав на своїй сторінці у фейсбук мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Щойно завершили черговий етап переговорів у МОЗ та Мінфіні по виплаті заборгованої зарплати житомирським медикам. За червень місяць держава боргує нашим медпрацівникам близько 20 мільйонів гривень. Сьогодні отримали документи про наближення субвенції з жовтня-грудня на літній період для того, щоб люди отримали зарплату та відпускні. Зараз йдеться мова про 16,5 мільйони гривень для погашення заборгованості. Гроші з казначейської служби України ми очікуємо в кінці цього, або на початку наступного тижня», - пише Сухомлни.

Мер зазначає, що до кінця року для житомирських медиків треба «вибити» ще 63 мільйони гривень.

Нагадаємо, вранці 27 червня, коли мала початися сесія міської ради, мер Житомира поїхав до Києва, де у Мінфіні та МОЗ мав вирішити питання виплати медикам зарплати за червень.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня в міську раду прийшли кілька десятків медпрацівників другої міської лікарні, бо їм своєчасно не виплатили аванс за червень, а мер Сергій Сухомлин, сказав, що гроші з держбюджету ще не перерахували і він готовий разом з лікарями їхати до Києва під Кабінет міністрів, щоб відстояти права житомирян. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі