Події

На трасі у Житомирській області Peugeot з’їхав у кювет та перекинувся, двоє пасажирів загинули

29 June 2017, 09:43

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 червня між селами Гардишівкою та Романівкою Бердичівського району Житомирської області. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 16 години на автодорозі Бердичів–Іванопіль, неподалік с. Романівки, водій автомобіля Peugeot-405, 39-річний житель м. Бердичева, рухаючись у напрямку райцентру, під час виконання маневру обгону попутного автомобіля, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де машина перекинулась у кювет. Унаслідок ДТП від отриманих травм загинули двоє пасажирів автівки, обидва бердичівляни. З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості до медичного закладу було госпіталізовано водія Peugeot та ще одну пасажирку – 60-ти річну жительку райцентру. Нині за вказаним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі обставини та причини, що призвели до фатального ДТП з’ясовуються у рамках кримінального провадження», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня близько 20 години у с. Красилівці Новоград-Волинського району Житомирської області перекинувся Chevrolet Aveo: двоє чоловіків загинули, дві жінки отримали тяжкі травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі