Події

Житомирські копи розшукали молодиків, які пограбували чоловіка та втекли на скутері

23 July 2017, 11:10

У ніч на 22 липня на вулиці Параджанова у Житомирі (колишня Баранова) чоловіка побили та пограбували двоє невідомих.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомира.

«22 липня о 00:58 по спецлінії 102 екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Сергія Параджанова в Житомирі відбувся грабіж. Прибувши на місце події, патрульні виявили заявника, якій повідомив, що невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження та пограбували, а саме - викрали мобільний телефон та поїхали на скутері в невідомому напрямку. Отримавши прикмети ймовірних нападників, патрульні розпочали обстеження прилеглої території», - повідомляє патрульна поліція.

Вже незабаром на Київському шосе патрулі затримали двох чоловіків, які підходили під орієнтування, - інформує прес-служба. Ними виявились молодики 1985 та та 1982-го років народження.

«При поверхневої перевірці в одного з чоловіків було знайдено телефон, який, ймовірно, належив заявнику. В подальшому затриманих доставили до Житомирського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня цього року поліція оголосила про підозру двом парубкам, які побили та пограбували житомирського журналіста.

Фото - управління патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі